Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (11 Haziran 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Haziran 11, 2010
Sex and the City 2 (2010)


Vizyon tarihi: 11 Haziran 2010

Oyuncular:
Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Chris Noth (Mr. Big), David Eigenberg (Steve Brady)

Ekip:
Michael Patrick King (Yönetmen), Michael Patrick King (Senaryo), John Thomas (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Eğlence, moda, arkadaşlık; hepsi ve daha fazlası “Sex and the City 2” ile geri dönüyor. Bu devam filminde Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda (Cynthia Nixon), büyük elmadan bir ısırık daha alırken, parıltılı hayatlarına ve aşklarına devam ediyorlar.
Nikah masasında “evet” dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı “Sex and the City” de olmazdı…bu sefer kızlarımız New York’tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı (ve çoğu zaman savaşmak zorunda kaldıkları) geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.
Ne de olsa, bazen tek yapmanız gereken dostlarla bir kaçamaktır.





Antichrist / Deccal (2009)


Vizyon tarihi: 11 Haziran 2010

Oyuncular:
Willem Dafoe (He), Charlotte Gainsbourg (She)

Ekip:
Lars Von Trier (Yönetmen), Lars Von Trier (Senaryo), Meta Louise Foldager (Yapımcı), Anthony Dod Mantle (Görüntü yönetmeni)

Konu:
“Sizi karanlık hayal gücümün perdelerini aralayıp, ardındaki anlık bir görüntüyü algılamaya: korkularımın doğasına ve Antichrist’ın derinliğine davet ediyorum.”
Lars von Trier
Umutsuzca acı çeken evli bir çift, orman içinde “Cennet” i andıran, herşeyden uzak evlerine çekilir. Kırık kalplerini ve problemli evliliklerini tamir etmeyi umut etmektedirler. Fakat doğa olaylara yön verecek ve her şey daha da kötü olacaktır…






L''affaire Farewell / Elveda (2009)


Vizyon tarihi: 11 Haziran 2010

Oyuncular:
Emir Kusturica (Sergei Gregoriev), Guillaume Canet (Pierre Froment), Alexandra Maria Lara (Jessica Froment), Ingeborga Dapkunaite (Natasha), Aleksei Gorbunov (Choukhov (as Oleksii Gorbunov))

Ekip:
Christian Carion (Yönetmen), Serguei Kostine (Senaryo), Christian Carion (Senaryo), Clint Mansell (Müzik), Walther van den Ende (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Christian Carion, Oscar adayı savaş dramı Ateşkes ile kalplerimizi çalmıştı. Son filmi Elveda''da da Niels Arestrup ve Willem Dafoe gibi yıldızlardan oluşan müthiş bir kadroyla karşımızda. 1980''lerin başında, Soğuk Savaş''ın en kızıştığı dönemde geçen bu casus filminde, usta yönetmen Emir Kusturica Batı''ya bilgi sızdırmaya karar veren KGB subayı Grigoriev''i canlandırıyor. Grigoriev, Sovyetlerin siyasi durumundan tiksinmiştir ve kaçıp bu sistemden kurtulmaya karar verir. Paranoya hissi ve Moskova''nın Büyük Birader atmosferiyle gerilim iyiden iyiye tırmanırken, bir Fransız mühendisin yardımıyla, farkında olmaksızın tarihi bir olayda, Doğu Bloku''nun çöküşünde rol oynar.






The Last Song / Son Şarkı (2010)


Vizyon tarihi: 11 Haziran 2010

Oyuncular:
Miley Cyrus (Ronnie Miller), Greg Kinnear (Steve Miller), Bobby Coleman (Jonah Miller), Liam Hemsworth (Will Blakelee), Kelly Preston (Kim), Hallock Beals (Scott), Nick Lashaway (Marcus)

Ekip:
Julie Anne Robinson (Yönetmen), Nicholas Sparks (Senaryo), Jeff Van Wie (Senaryo), Jennifer Gibgot (Yapımcı), Adam Shankman (Yapımcı), John Lindley (Görüntü yönetmeni), Aaron Zigman (Müzik)

Konu:
“A Walk to Remember”, “The Notebook” gibi çok satan romanların yazarı Nicholas Sparks’ın aynı adlı son romanından uyarlanan “Son Şarkı"nın (The Last Song) konusu ABD’nin güneyindeki küçük bir sahil kasabasında geçer.
Kariyeri uğruna ailesini yıllar önce terk etmiş olan bir baba (Greg Kinnear), yaz tatilini ergenlik çağındaki kızı (Miley Cyrus) ve küçük oğluyla (Bobby Coleman) geçirme şansına kavuşmuştur. Ancak New York’taki evinde olmayı tercih eden kızı iletişim kurma konusunda isteksizdir. İlk aşklarla ikinci şansların kolkola gittiği bu aile, arkadaşlık, sırlar ve kurtuluş hikayesinde baba, iletişim kurmak için çareyi kızıyla tek ortak paydaları olan müzikte bulacaktır.






Nanny McPhee and the Big Bang / Nanny McPhee Büyük Patlama (2010)


Vizyon tarihi: 11 Haziran 2010

Oyuncular:
Emma Thompson (Nanny McPhee), Rhys Ifans (Amca Phil), Asa Butterfield (Norman), Maggie Smith (Bayan Docherty), Ralph Fiennes (Lord Gray), Maggie Gyllenhaal (Bayan Green)

Ekip:
Susanna White (Yönetmen), Emma Thompson (Senaryo), Lindsay Doran (Yapımcı), Mike Eley (Görüntü yönetmeni), Thomas Newton (Müzik), Jacqueline Durran (Kostüm tasarım), Peter King (Makyaj)

Konu:
Zaman boyutunda ileriye doğru sıçrama yapan Dadı McPhee, kocasının savaşa gitmesinden sonra aile çiftliğini tek başına çekip çevirmeye çabalayan genç anne Bayan Green’in (Maggie Gyllenhaal) kapısında belirir. Bayan Green’in çocuklarının başının dertte olduğunu fark eder. Eve yerleşen, hiç de ayrılmaya niyeti olmayan küstah ve iğrenç iki kuzene karşı mücadele vermektedirler. Uçan motosikletlerle heykellerin, ağaçlara tırmanabilen bir domuz yavrusunun ve en olmadık anlarda ortaya çıkan yavru bir filin yardımıyla harekete geçen Dadı McPhee, küçük yaramazlara yepyeni beş ders öğretmek için büyülü güçlerini kullanacaktır.

0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (11 Haziran 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.