Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (25 Haziran 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Haziran 25, 2010
From Paris with Love / Paris'ten Sevgilerle (2009)


Vizyon tarihi: 25 Haziran 2010


Oyuncular:

John Travolta (Charlie Wax), Jonathan Rhys Meyers (James Reece), Kasia Smutniak (Caroline), Richard Durden (Ambassador Bennington), Yin Bing (M. Wong), Amber Rose Revah (Nichole), Eric Gordon (Foreign Minister), François Bredon (The Thug), Chems Dahmani (Rashid (as Chems Eddine Dahmani)), Sami Darr (The Pimp), Julien Hagnery (Chinese Punk), Mostéfa Stiti (Dir Yasin), Rebecca Dayan (Foreign Minister''s Aide), Michaël Vander-Meiren (Airport Security Official), Didier Constant (Customs Official)

Ekip:

Pierre Morel (Yönetmen), Adi Hasak (Senaryo), Luc Besson (Senaryo), David Buckley (Müzik), Michel Abramowicz (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Fransa’daki Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli James Reece’in (Jonathan Rhys Meyers) Paris’te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir Fransız sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmak ve gerçek aksiyon almaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) ile tanışıncaya kadar.
Ateş etme meraklısı, nüktedan ve herhangi bir hizbe bağlı olmayan Wax, terörist bir saldırıyı durdurmak için Paris’e gönderilir. Paris’in yer altı dünyasını kurşun yağmuruna tutmaya başladığında James masa başı işine dönmek için can atar. Ne zamanki James peşinde oldukları suç örgütünün hedefinde olduğunu keşfeder, kendisi için dönüş olmadığını anlar. Sonraki 48 saat içinde hala hayatta kalabilmesi için, Wax tek umuttur…




The Joneses / Örnek Aile (2010)


Vizyon tarihi: 25 Haziran 2010


Oyuncular:

Amber Heard (Jenn), Demi Moore (Kate), David Duchovny (Steve), Gary Cole (Larry), Glenne Headly (Summer), Ben Hollingsworth (Mick Jones), Lauren Hutton (KC), Chris Williams (Billy), Catherine Dyer (Sylivia), Robert Pralgo (Alex ''The Hammer'' Bayner), Ashley LeConte Campbell (Mary Beth), Ric Reitz (Bob), Kim Wall (Bethany), Justin Price (Skateboarder / high school Jock), Christine Evangelista (Naomi), Mark Oliver (Man #1), Wilbur Fitzgerald (Golfer), Andrew DiPalma (Will), Tiffany Morgan (Melanie Baynor), John Atwood (Ken), Jason MacDonald (Guy #2), Niko Stjepanovic (Harry Woods), Jayson Warner Smith (Maitre De), Roy McCrerey (Rich Guy), Ron Clinton Smith (Policeman), Jenson Goins (Ami), Charles Van Eman (Golfer 2), Sonya Thompson (Restaurant Patron), Steve Barnes (Guy #1), Ava Lauren Borte (Girl at country club), Hayes Mercure (Tim), Christoph Vogt (Mover), James Belyeu (Waiter #1), Joe Narciso (Henry), Jacob G. Akins (Furniture Mover), Danielle Barnum (Sommelier), Jennifer Van Horn (Loretta), Jason Horgan (Mr. Stallings), Ella Archer Borte (Girl 2 at country club), Sandra Kahlert Borte (Mother at country club), Wendy Barlow, Joel Chivington (Kid taking golf lesson), Gregory Wright (Steve''s friend on Lawn mower), Kip Watson (Makeup Artist), Jake Akins (Furniture Mover)

Ekip:

Derrick Borte (Yönetmen), Derrick Borte (Senaryo), Randy T. Dinzler (Senaryo), Nick Urata (Müzik), Yaron Orbach (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Banliyödeki zengin ve özel sitelerde yeni birilerinin mahalleye taşınması her zaman ilgi çeker. Özellikle de taşınanlar Jones ailesi gibi bir aileyse. Ancak Jones ailesi gerçek bir aile değil bir pazarlama şirketin çalışanlarıdır. Görevleri ise aile kılığında zengin mahallelere taşınarak müşterilerin ürünlerine “canlı reklâm” yapmaktır. Ancak gerçek hayat hiçbir zaman senaryodakine uygun gitmez.




Tormented / İşkence Okulu (2009)


Vizyon tarihi: 25 Haziran 2010


Oyuncular:

Alex Pettyfer (Bradley), April Pearson (Tasha), Dimitri Leonidas (Alexis), Calvin Dean (Darren Mullet), Tuppence Middleton (Justine), Georgia King (Sophie), Mary Nighy (Helena), Olly Alexander (Jason), James Floyd (Nasser), Sophie Wu (Mai Lee), Hugh Mitchell (Tim), Larissa Wilson (Khalillah), Ruby Bentall (Emily), Tom Hopper (Marcus), Peter Amory (Head teacher)

Ekip:

Jon Wright (Yönetmen), Stephen Prentice (Senaryo), Paul Hartnoll (Müzik), Trevor Forrest (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Biraz klasik ama her daim işe yarayan bir konu üzerinden ilerleyen ''İşkence Okulu'' bir gençlik korku filmi.

Okulda diğer öğrencilerin hakaretine uğrayan, sürekli dalga geçilen, itilen kakılan bir öğrenci sonunda dayanamaz ve kendini asar. Bir süre sonra bu üzücü olay unutulmuş gibidir. Fakat ölen öğrenci bir hayalet olarak geri dönüp, tek tek kendisiyle dalga geçenlerden hesap sormaya, onları avlamaya başlayınca her şey değişir...

0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (25 Haziran 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.