Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (09 Temmuz 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Temmuz 09, 2010
Chloe / Büyük Hata (2009)


Vizyon tarihi: 09 Temmuz 2010

Oyuncular:
Julianne Moore (Catherine Stewart), Liam Neeson (David Stewart), Amanda Seyfried (Chloe), Max Thieriot (Michael Stewart), R.H. Thomson (Frank), Nina Dobrev (Anna), Mishu Vellani (Receptionist)

Ekip:
Atom Egoyan (Yönetmen), Erin Cressida Wilson (Senaryo), Anne Fontaine (Senaryo), Mychael Danna (Müzik), Paul Sarossy (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Kanadalı yönetmen Atom Egoyan''ın Tapınma''dan sonraki çalışması Büyük Hata, San Sebastian Film Festivali''nin açılış filmiydi. Filmin hikâyesi Anne Fontaine''in yönettiği 2005 yapımı erotik psikolojik dram Nathalie''ye dayanıyor. Catherine çapkın kocası David''in bir ilişkisi olduğundan şüphelenince, onu test etmek için genç ve pahalı fahişe Chloe''yi tutar. Ancak üçü arasındaki ilişki bir saplantıya dönüşür ve kimin kime âşık olduğu gittikçe belirsiz hale gelir. Egoyan en rahat izlenen filmi olan Büyük Hata''yı Toronto''da geçen "zeki ve seksi" bir Hitchcock gerilimi olarak tanımlıyor.



Knight and Day / Gece ve Gündüz (2010)


Vizyon tarihi: 09 Temmuz 2010

Oyuncular:
Tom Cruise (Roy Miller), Cameron Diaz (June Havens), Peter Sarsgaard (Fitzgerald), Jordi Mollà (Antonio), Viola Davis (Director George), Paul Dano (Simon Feck), Falk Hentschel (Bernhard)

Ekip:
James Mangold (Yönetmen), Patrick O''Neill (Senaryo), John Powell (Müzik), Phedon Papamichael (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Yalnız bir kadın olan June (Cameron Diaz), oldukça sıradan bir yaşam sürdürmektedir. Kız kardeşinin evliliği için hazırlık yapan June, tesadüf eseri uçakta bir süper ajan olan Milner ile karşılaşır. June, Milner’la (Tom Cruise) tanışmalarının ardından başından bela ve macera eksik olmaz ve kendisini bir dizi karmaşık, tehlikeli olayın içinde bulur. Ne yaparsa yapsın, tesadüfler onları hep bir araya getirecektir...


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (09 Temmuz 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.