Get Him to the Greek (2010)

Gönderen: sinesefil | Salı, Temmuz 27, 2010

GET HIM TO THE GREEK FİLMİ
GÖSTERİM TARİHİ: 06 AĞUSTOS 2010



Konusu

Zorlu Görev, JONAH HILL ve RUSSELL BRAND'i, genç bir plak şirketi çalışanının işbirliğine pek yanaşmayan Hollywood'un efsanevi rock yıldızını 3 gün içinde bir dönüş konserine çıkmaya ikna etme çabalarını anlatan bir hikâyede, Aşkzede filminin yönetmeni NICHOLAS STOLLER'la yeniden bir araya getiriyor. Bu komedi, başarılı yapımcı Judd Apatow'un en son filmi.

İşleri Aaron Green (Hill) hallediyor. 24 yaşındaki hırslı adama kariyeri için önemli bir görev verilmiş: Londra'ya uçmak ve Los Angeles'daki dünyaca ünlü Greek Theatre'da büyük bir geri dönüş konseri vermesi için, bir rock ilahına eşlik etmek. Plak şirketindeki patronu Sergio Roma (SEAN COMBS), onu bir konuda uyarıyor: "Bu sanatçı dünyadaki en kötü insan. Ona sırtını döndüğünde başına geleceklerden sen sorumlusun".

İngiliz rockçı Aldous Snow (Brand) yetenekli bir müzisyen ve kaçık bir rock-n-roll efsanesi. Ama kötü giden ve düşüşte olan kariyeri yüzünden, kendini içkiye vurmuş ve felaket durumda. Nihilist bir dibe vuruşun ortasında olan Snow, etrafındaki dalkavuklardan bıkmış ve kariyerinin bir “Best of” albüm çıkaracak kadar düştüğünden korkuyor. Aldous, model ve pop yıldızı olan gerçek aşkı Jackie Q (ROSE BYRNE)'nun, Los Angeles'da olduğunu öğrendiğinde, kendisini dünyadaki egemenliğine tekrar kavuşturacak başlama vuruşunu yapmadan hemen önce, onu tekrar kazanmak için yaptığı arayışta başarılı oluyor.

Konser için geri sayım başlamışken masum bir genç adam, görevini güvenli ve sağlam bir şekilde teslim etmek için, Londra'nın uyuşturucu batağına, Manhattan’ın karmaşasına ve Vegas’ın sefahatine girmek zorunda. Tüm bunlar olurken kız arkadaşı Daphne'ye de (ELISABETH MOSS) sadık kalmaya çalışıyor. Tatlı dil dökmek, yalan söylemek, Aldous'la parti vermek zorunda kalabilir ve o tüm yol boyunca sarhoş olabilir, saçmalayabilir, saygısızlık edebilir, aşağılayabilir, aciz bırakabilir, tedirgin edebilir, uyuşturucu alıp tekrar düzelebilir. Ama Aaron onu Greek'e getirecek...

GET HIM TO THE GREEK FRAGMANI

0 Response to "Get Him to the Greek (2010)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.