Nana (2006)

Gönderen: sinesefil | Cumartesi, Temmuz 10, 2010

Hey, Nana...

Nana adında güzel ve sevimli bir kız Tokyo'da yaşayan erkek arkadaşının yanına gitmek için 1 sene boyunca para biriktirir. Erkek arkadaşıyla, eğer üniversiteye girebilirse, Tokyo'ya taşınacağı konusunda anlaşmışlardır. Sonunda sevgilisinden müjdeli haberi alınca, Nana her şeyini toplayıp Tokyo'nun yolunu tutar. Tokyo'ya gitmek için bindiği trende oturacak yer ararken birden tren durur ve ilginç görünümlü, ama güzel bir kızın üstüne düşer. Sonra da yanına oturur. Yol boyunca birbirlerine arkadaşlık ederler. Yolun ortasında sevgilisi, Shouji arar. Kızımızın adının Nana olduğunu duyunca yanında oturan kız tam yakmak üzere olduğu sigarasını yakmaz ve şok içinde Nana'nın yüzüne bakar. Nana trende 2 bira söyler ve de tam kutuları tokuşturacaklarken, diğer kız "Benim de adım, Nana" der ve de bu ikili, böylece tanışmış olur.

Diğer Nana'ya gelirsek; 4 yaşında annesi tarafından terk edilmiş ve büyük annesi tarafından yetiştirilmiş. Lise yıllarını tamamen yalnız geçiren Nana, Nobu diye bir çocuğun ona yaklaşmasıyla yavaşça dışarı açılmaya başlar. Ardından Nobu, Nana'yı bir arkadaşı, Ren'le tanıştırır. Nana ve Nobu Ren'in bir konserine gider. Nana Ren'in sahnedeki duruşundan çok etkilenir, fakat bu bir sevgi değil kıskançlıktır. O da o sahnede durmak ister. Bir gün Nana Nobu'nun evine ödünç aldığı CDleri bırakmaya gittiğinde Ren de oradadır ve de Nana'yı gruplarına vokalist olarak katmak ister, Nana da bunu reddedemez.




Bu 2 Nana'nın tanışması, hayatlarındaki hem en güzel, hem de en üzücü şeydir. Tokyo'da beraber ev tutup yaşarlar ve de başlarından bir sürü olay geçer. Sevinçli, mutlu her türlü duyguyu tadarlar. Animemiz ve mangamız da bu ikilinin hayatlarını konu alır. Animesi mangasının 42. bölümüne kadar olan kısmı ele alıyor, fakat manga daha devam etmektedir. 2009'un mayıs ayından beri yeni bölüm çıkmıyordu, ama sonunda müjdeli haber geldi, Temmuz gibi yeni bölüm çıkacağı duyuruldu.

AniDB

AnimeNewsNetwork

Yazan: KmE

0 Response to "Nana (2006)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.