Salt (2010)

Gönderen: sinesefil | Salı, Temmuz 27, 2010

SALT FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 06 AĞUSTOS 2010

Notlar


Tom Cruise'un oynamasının planlandığı yeni bir macera filmi olan 'Edwin A. Salt'ta, yönetmenlerin başrol oyuncusunun cinsiyetini değiştirmesi Angelina Jolie'ye yaradı. filmde, Rusya ajanı olduğu gerekçesiyle iftira atılan ve kaçmaya başlayan bir CIA ajanı olan ana karakter Edwin A Salt için yönetmen Philip Noyce, Tom Cruise'un yer almasını istiyordu. Ancak ünlü yıldız teklifi reddedince senaryoda büyük bir değişikliğe gidildi ve erkek ana karakter kadınla yer değiştirdi ve başrol Angelina Jolie'nin oldu. oyuncunun proje için seçilmesinde 'Wanted'daki performansının etkili olduğu belirtiliyor. Philip Noyce'un yöneteceği filmin senaryosu Kurt Zimmer tarafından yeniden yazılıyor. Bir casus filmi olacak projenin adı da yeni kadın karakterin adını alacak. Variety dergisi, Jolie'nin senaryoyu beğendiğini ancak kadın karaktere göre bazı kısımlarının gözden geçirileceğini söyledi. 33 yaşındaki oyuncu, aksiyon filmlerinde aranan az sayıdaki aktrislerden birisi. Tomb Raider filmindeki Lara Croft rolüyle büyük beğeni toplamıştı. filmin çekimlerine Angelina Jolie'nin geçen ay dünyaya getirdiği ikiz bebeklere bakması sebebiyle başlanamadı. Tom Cruise medyada yer alanın aksine, film için hiçbir anlaşma imzalamadığını, kendisine bir yıl boyunca filmde başrol oynaması için teklif getirildiğini ancak kendisinin kabul etmediğini söyledi.

Konusu

Phillip Noyce’ın yönettiği ve Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor ile Andre Braugher’ın oynadığı Ajan Salt (Salt), 06 Ağustos 2010’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Evelyn Salt (Jolie), görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gerekn bir tek soru bırakacaktır; “Salt kimdir?”

SALT FRAGMANI

0 Response to "Salt (2010)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.