Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (06 Ağustos 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Ağustos 06, 2010
Salt / Ajan Salt (2010)


Vizyon tarihi: 06 Ağustos 2010

Oyuncular:

Angelina Jolie (Evelyn Salt), Liev Schreiber (Winter), Chiwetel Ejiofor (Peabody), Zoe Lister Jones (Zoe Kinnally), Yara Shahidi (Cleo), Victor Slezak (3-Star General), Gaius Charles (Todd Bottoms)

Ekip:

Phillip Noyce (Yönetmen), Kurt Wimmer (Senaryo), Brian Helgeland (Senaryo), James Newton Howard (Müzik), Robert Elswit (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Evelyn Salt (Jolie), görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gerekn bir tek soru bırakacaktır; “Salt kimdir?”




Get Him to the Greek / Zorlu Görev (2010)


Vizyon tarihi: 06 Ağustos 2010

Oyuncular:

Jonah Hill (Aaron Green), Russell Brand (Aldous Snow), Elisabeth Moss (Daphne Binks), Rose Byrne (Jackie Q), Colm Meaney (Jonathan Snow), Sean Combs (Sergio Roma)

Ekip:

Nicholas Stoller (Yönetmen), Judd Apatow (Yapımcı), Nicholas Stoller (Senaryo), Robert Yeoman (Görüntü yönetmeni), Lyle Workman (Müzik), William Kerr (Kurgu), Mike Sale (Kurgu)

Konu:

Hırslı biri olan 24 yaşındaki Aaron Green’e kariyerini etkileyecek önemli bir görev verilmiştir. Londra’ya uçacak ve dünyaca ünlü Hollywood’un efsanevi rock ilâhını Los Angeles’daki Greek Theatre’da büyük bir geri dönüş konseri vermesi için ikna edecek, ona 3 gün eşlik edecektir. Plâk şirketindeki patronu Sergio Roma, onu uyarır: “Bu sanatçı dünyadaki en kötü insandır.”
Konser için geri sayım başlamışken genç adam, görevini yerine getirmek için, Londra''nın uyuşturucu batağına, Manhattan’ın karmaşasına ve Vegas’ın sefahatine girmek zorunda kalır. Tüm bunlar olurken kız arkadaşı Daphne''ye de sadık kalmaya çalışır. Tatlı dil dökmek, yalan söylemek, Aldous''la parti vermek gibi zorlu işler?Green’i beklemektedir.?Yetenekli bir müzisyen ve kaçık bir rock-n-roll efsanesi olan Aldous Snow ise?tüm yol boyunca sarhoş olabilir, saçmalayabilir, saygısızlık edebilir, aşağılayabilir, aciz bırakabilir, tedirgin edebilir, uyuşturucu alıp tekrar düzelebilir. Ama Aaron onu Greek''e getirmek zorunda...





Detour / Vahşet Sapağı (2010)


Vizyon tarihi: 06 Ağustos 2010

Oyuncular:

Marte Cristensen (Lina (as Marte Germaine Christensen)), Sondre Krogtoft Larsen (Martin), Jens Hultén (Gunnar), Johan Hedenberg (Bosse), Malin King (Lotta), Inga Didong Harrie (Ellinor), Jeppe Laursen (Lasse (as Jeppe Beck Laursen)), Knut Walle (Edgar), Mikkel Gaup (Smugler), Kai Kolstad Rødseth (Maskemannen), Eileen Kvaale Røst (Offer)

Ekip:

Severin Eskeland (Yönetmen), Severin Eskeland (Senaryo), Stein Berge Svendsen (Müzik), Bjørn Eivind Aarskog (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Norveç’e geri dönen Lina ve Martin’in arabayla seyahat ettiği yolun önü kesilmiştir. Polis, onlara İsveç ormanındaki kestirme bir yola sapmalarını söyler. Ancak peşi sıra yaşadıkları olaylar onları karanlık koruluklarda çaresiz bırakır. Lina ve Martin, kesintisiz bir şekilde gizli kamerayla görüntülendiklerinin ve internette canlı yayınlanan bir snuff filmde başrolü oynadıklarının farkında değildir.


A Serious Man / Ciddi Bir Adam (2009)


Vizyon tarihi: 06 Ağustos 2010

Oyuncular:

Simon Helberg (Rabbi Scott Ginzler), Adam Arkin (Don Milgram), Richard Kind (Uncle Arthur), George Wyner (Rabbi Nachter), Fyvush Finkel (Reb Groshkover), Katherine Borowitz (Mimi Nudell), Steve Park (Mr. Park (as Stephen Park)), Michael Stuhlbarg (Larry Gopnik), Amy Landecker (Mrs. Samsky), Allen Lewis Rickman (Velvel), Raye Birk (Dr. Shapiro), Peter Breitmayer (Gar Brandt), Stephen Park (Mr. Park), Fred Melamed (Sy Ableman)

Ekip:

Joel Coen (Senaryo), Ethan Coen (Senaryo)

Konu:

Coen kardeşler, Toronto Film Festivali''ndeki prömiyerinin ardından ABD''de vizyona girdiği tarihlerde İstanbul''da gösterilecek olan son filmlerini hafif ama karanlık bir dönem filmi olarak tanımlıyor. Fargo''nun geçtiği Minnesota''da bir Yahudi kasabasında geçen film, bir anlamda Coen kardeşlerin, üniversitede öğretim görevlisi olan anne ve babalarıyla geçirdikleri çocukluklarını perdeye taşıyor. Filmin öyküsü 1967 yılında geçiyor. Ortadirek fizik profesörü Larry Gopnik''in hayatı altüst olmuştur: Karısı Judith, onu havalı iş arkadaşı Sy uğruna terk edecektir. İşsiz kardeşi Arthur hâlâ kanepesinde yaşamaktadır. Oğlu esrar almak için, kızı da estetik ameliyat için cüzdanından para aşırmaktayken Larry Gopnik daha da dibe vurmamak amacıyla üç farklı hahama danışmaya karar verir.


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (06 Ağustos 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.