Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (13 Ağustos 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Ağustos 13, 2010
The Expendables / Cehennem Melekleri (2010)


Vizyon tarihi: 13 Ağustos 2010

Oyuncular:

Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Jet Li (Bao Thao), Dolph Lundgren (Gunnar Jensen), Eric Roberts (Monroe), Randy Couture (Toll Road), Mickey Rourke (Tool), Bruce Willis (Mr. Church), Arnold Schwarzenegger, Steve Austin (Dan Paine), David Zayas (General Garza), Gisele Itié (Sandra), Terry Crews (Hale Caesar), Brittany Murphy (Amy), Danny Trejo, Charisma Carpenter (Lacy), Gary Daniels (The Brit), Senyo Amoaku (Tall Pirate), Amin Joseph (Pirate leader), Hank Amos (Paul), Matt Medrano (Miguel), Aaron Aguilera (Hector), Lauren Jones (Cheyenne)

Ekip:

Sylvester Stallone (Yönetmen), Dave Callaham (Senaryo), Sylvester Stallone (Senaryo), Brian Tyler (Müzik), Jeffrey L. Kimball (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Cehennem Melekleri, bir Güney Amerika ülkesinin kural tanımaz diktatörünü yıkmak ve diktatörlük rejimini sona erdirmek için ülkeye gizlice sızan bir grup paralı askerin hikayesinin anlatıldığı; aksiyon sinemasının en gözde aktörlerinin yer aldığı olağanüstü kadrosuyla dikkatleri çeken 2010’un en iddialı aksiyon-gerilim filmlerinden biri.
Yeni görevleri nedeniyle ülkeye gizlice giriş yapan özel birlik kısa sürede hiçbir şeyin kendilerine anlatıldığı gibi olmadığını fark eder. Akabinde ekip kendini büyük bir yanılsama ve ihanet içinde bulur. Olaylar kontrolden çıkmaya başladığında ve masum hayatlar tehlike altına girdiğinde bu ekip çok daha büyük bir düşmana karşı mücadele etmeye başlar. Bu kardeşler takımını yok etmek adına onları bu görevin içine sokmuş olan ve geleceklerini tehdit eden kişiye karşı…





Grown Ups / Büyükler (2010)


Vizyon tarihi: 13 Ağustos 2010

Oyuncular:

Adam Sandler (Lenny Feder), Kevin James (Eric Lamonsoff), Chris Rock (Kurt McKenzie), David Spade (Marcus Higgins), Rob Schneider (Rob Hilliard), Salma Hayek (Roxanne Chase-Feder), Maria Bello (Sally Lamonsoff), Maya Rudolph (Deanne McKenzie), Joyce Van Patten (Gloria), Ebony Jo-Ann (Mama Ronzoni), Di Quon (Rita), Steve Buscemi (Wiley), Colin Quinn (Dickie Bailey), Tim Meadows (Malcolm), Madison Riley (Jasmine Hilliard)

Ekip:

Dennis Dugan (Yönetmen), Adam Sandler (Senaryo), Fred Wolf (Senaryo), Rupert Gregson-Williams (Müzik), Theo Van de Sande (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade ve Rob Schneider''ın başrollerde olduğu ‘Büyükler’ (Grown Ups), küçükken iyi arkadaş olan ve Dört Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte otuz yıldan beri ilk kez bir araya gelen beş erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi.
Beş çocukluk arkadaşı, yaz aylarını yıllar önce şampiyonluk kutlamalarını yaptıkları göl evinde geçirmek için büyüdükleri kasabaya dönerler. Filmin baş karakteri, büyüdüğü kasabaya dönmesi gerektiğinde, bunu ailesini yola sokmak için bir fırsat olarak görür. Bunu yapmak için, bir göl evi kiralar ve Dört Temmuz haftasında kalmaları için eski arkadaşlarını ve onların ailelerini davet eder. Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden bu beş kişi, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfederler.





Cats and Dogs: The Revenge Of Kitty Galore / Kediler ve Köpekler: Kitty Galore’un İntikamı (2010)


Vizyon tarihi: 13 Ağustos 2010

Oyuncular:

Alec Baldwin (Butch (Ses)), Chris O''Donnell (Shane), Michael Clarke Duncan (Sam (Ses)), Joe Pantoliano (Peek (Ses)), Roger Moore, Bette Midler (Kitty Galore (Ses)), Jack McBrayer (Chuck), Kiernan Shipka (Little Girl), Carlos Alazraqui (Cool Cat), Paul Rodriguez (Crazy Carlito), Malcolm Goodwin (Officer Mike), Malcolm Stewart (Captain Flemming), David Milchard (Carney), Geoff Redknap (Puppeteer), Rondel Reynoldson (Tourist), Ian Thompson (Cablecar Driver), Chris Parson (Hep-Cat), Nathaniel Tenenbaum (Ice Cream Kid), Kristina Barr (Woman Who Screams), Nicholas Everett (Game Boy), Eve Casha (Twin girl in amusement park), Lara Casha (Twin girl in amusement park), Robert Hewko (Old Man Sleeping), Solomon Kennedy (Man on ferry)

Ekip:

Brad Peyton (Yönetmen), Ron J. Friedman (Senaryo), Steve Bencich (Senaryo), Christopher Lennertz (Müzik), Steven Poster (Görüntü yönetmeni)

Konu:

Kediler Ve Köpekler: Kitty Galore’un İntikamı (Cats and Dogs: The Revenge Of Kitty Galore) ülkemizde 3 boyutlu ve 2 boyutlu seçenekleriyle vizyona girecek.
Kediler ve köpeklerin ezeli çekişmesinde çılgın bir kedi rekabette birkaç pati öndedir. Önceleri, MEOWS adlı casus kediler organizasyonunun üyesi olan Kitty Galore''un, düşmanlarını altetmek için şeytani bir planı vardır. Bu beklenmedik tehdit karşısında kediler ve köpekler tarihte ilk kez kendilerini ve insan dostlarını kurtarmak için işbirliği yaparlar.


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (13 Ağustos 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.