Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Ağustos 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Ağustos 20, 2010
The A-Team / A Takımı (2010)


Vizyon tarihi: 20 Ağustos 2010

Oyuncular:
Liam Neeson (Col. John ''Hannibal'' Smith), Bradley Cooper (Lt. Templeton ''Faceman'' Peck), Jessica Biel (Charisa Sosa), Quinton ''Rampage'' Jackson (Cpl. Bosco ''B.A.'' Baracus), Sharlto Copley

Ekip:
Joe Carnahan (Yönetmen), Joe Carnahan (Senaryo), Brian Bloom (Senaryo), Alan Silvestri (Müzik), Mauro Fiore (Görüntü yönetmeni)

Konu:
80’li yılların ünlü TV dizisi A TAKIMI’nın başrollerde Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Patrick Wilson, Sharlto Copley ve Quinton ''Rampage'' Jackson olduğu sinema versiyonuyla karşımızda.
İşlemedikleri bir suçla yargılanan bir grup Özel Kuvvetler üyesi, isimlerini bu olaydan sildirmek için bir araya gelip, her birinin kendine özel yeteneklerini kullanarak asıl suçluyu bulmaya soyunurlar.


22 Bullets / L’Immortel / Ölümsüz (2010)


Vizyon tarihi: 20 Ağustos 2010

Oyuncular:
Jean Reno (Charly Matteï), Kad Merad (Tony Zacchia), Gabriella Wright (Yasmina Telaa), Richard Berry (Aurelio Rampoli), Marina Foïs (Marie Goldman), Claude Gensac (Mme Fontarosa)

Ekip:
Richard Berry (Yönetmen), Eric Assous (Senaryo), Richard Berry (Senaryo), Klaus Badelt (Müzik), Thomas Hardmeier (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Marsilya mafya dünyasında yaşanmış gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenerek çekilmiş, ünlü oyuncuların rol aldığı ‘Ölümüz’ün konusu şöyle;
Marsilya’daki mafya ailesine üye olan, çok uzun, kanlı ve başarılı bir kariyere sahip olan Charly Matteï mafyadan ayrılmıştır. 3 yıl boyunca karısı ve iki çocuğu ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ancak bir kış sabahı vücuduna 22 kurşun sıkılarak ölüme terk edilir ama Charly hayatta kalmayı başarır ve onu öldürmeye cesaret edebilecek tek kişi olan Tony Zacchia’nın peşine düşer. Zacchia bir hata yapmıştır: Başarısız olmuştur…




The Door / Kapı (2009)


Vizyon tarihi: 20 Ağustos 2010

Oyuncular:
Mads Mikkelsen (David), Jessica Schwarz (Maja), Heike Makatsch (Gia), Nele Trebs (Nele Weigant), Rüdiger Kühmstedt (Nachbar), Corinna Borchert (Nachbarin), Valeria Eisenbart (Leonie)

Ekip:
Anno Saul (Yönetmen), Jan Berger (Senaryo), Akif Pirinçci (Senaryo), Fabian Römer (Müzik), Bella Halben (Görüntü yönetmeni)

Konu:
David‘in başına gelen trajik olay hayatını altüst eder. Güzel komşusuyla aşk ilişkisi yaşayan genç adam, sevgilisiyle buluştuğu bir gün dikkatsizliği yüzünden havuza düşen küçük kızını kurtaramaz. Suçluluk duygusu altında ezilen David hayatının en karanlık günlerini yaşamakta ve karısı Maja ise onu affetmemektedir. İntihar etmek isteyen David son anda geçmiş zamana ait gizli bir kapı bulur.



0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Ağustos 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.