Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (27 Ağustos 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Ağustos 27, 2010
Piranha 3D (2010)


Vizyon tarihi: 27 Ağustos 2010

Oyuncular:
Elisabeth Shue (Julie Forester), Adam Scott (Novak), Jerry O''Connell (Derrick Jones), Kelly Brook (Danni), Ving Rhames (Deputy Fallon), Jessica Szohr (Kelly), Steven R. McQueen (Jake Forester)

Ekip:
Alexandre Aja (Yönetmen), Pete Goldfinger (Senaryo), Josh Stolberg (Senaryo), Michael Wandmacher (Müzik), John R. Leonetti (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Her yıl Bahar Tatili’nde Victoria Gölü’nün nüfusu 5,000’den 50,000’e fırlar. Kasaba güneşlenmek, eğlenmek ve bol bol içki içmek isteyen insanların akınına uğrar. Ama bu yıl, bu küçük kasabada, kasaba yerlilerinin sarhoşlarla ilgili şikâyetlerinin yanına bir yenisi daha eklenecek. Yeni bir dehşet dalgası Victoria Gölü’nde açığa çıkmak üzere. Gölde insan yiyen balıkların ortaya çıkmasından sonra bir grup yabancı, bölgenin keskin dişli yeni sakinlerine balık yemi olmamak için bir araya gelecek ve dehşet saçan canavarlara karşı işbirliği yapacaklardır.





The Karate Kid (2010)


Vizyon tarihi: 27 Ağustos 2010

Oyuncular:
Jaden Smith (Dre Parker), Jackie Chan (Mr. Han), Taraji P. Henson (Sherry Parker), Rongguang Yu (Master Li), Zhensu Wu (Meiying''s Dad), Zhiheng Wang (Meiying''s Mom), Zhenwei Wang (Cheng)

Ekip:
Harald Zwart (Yönetmen), Michael Soccio (Senaryo), Atli Örvarsson (Müzik)

Konu:
12 yaşındaki Dre, Detroit''te mutlu bir hayat sürmektedir. Fakat annesinin işleri nedeniyle Çin''e taşınmak zorunda kalınca bir anda hayatı alt üst olur. Çin''deki yaşama uyum sağlamaya başlayan Dre, sınıf arkadaşı Mei Ying''e aşık olur. Mei Ying''te Dre''den hoşlanmaktadır, ama aradaki kültürel farklılık bu dostluğu zora sokar. Üstelik okulun karate yıldızı Chang de belalısı haline gelir. Dre için yaşam tam düzene girerken bir anda yine işler tersine döner. Chang ve arkadaşlarının dövdüğü Dre, bir Kung Fu ustası olan Mr. Han''la tanışınca iyi bir dövüşçü olmak için onun yardımını ister. Mr. Han ise bu sporun dövüş ve şiddet için değil, olgunluk ve kontrole için kullanıldığını küçük öğrencisine öğretmeye kararlıdır...





After.Life / Diriliş (2009)



Vizyon tarihi: 27 Ağustos 2010

Oyuncular:
Christina Ricci (Anna), Liam Neeson (Eliot), Justin Long (Paul), Josh Charles, Chandler Canterbury (Jack), Luz Alexandra Ramos (Diane)

Ekip:
Agnieszka Wojtowicz-Vosloo (Yönetmen), Agnieszka Wojtowicz-Vosloo (Senaryo), Paul Vosloo (Senaryo), Paul Haslinger (Müzik), Anastas N. Michos (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Korkunç bir trafik kazası geçiren Anna kazadan sonra kendine geldiğinde cenaze müdürü Eliot’ın kendi bedenini cenazeye hazırlamakta olduğunu farkeder. Aklı karışmış, korkmuş ve hâlâ canlı halde olan Anna öldüğüne inanmaz, Deacon ise onun ‘öbür dünyaya’ intikal ettiğini düşünmektedir. Eliot onu ölülerle iletişim kurabildiğine ve kendisine bir tek onun yardımcı olabileceğine dair ikna eder.


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (27 Ağustos 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.