The Walking Dead (2010)

Gönderen: sinesefil | Pazar, Eylül 05, 2010


Mad Men, Breaking Bad gibi kaliteli ve bol ödüllü yapımlara imza atan AMC kanalı bir başka kaliteli yapım ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor..

Image Comics tarafından 2003 yılında yayınlanmaya başlayan The Walking Dead isimli çizgi roman kanal tarafından başlangıç olarak 6 bölüm çekilmesi için sipariş aldı. Dizinin pilot bölümüne yönetmenlik yapacak isim sinema severlerin çok yakından tanıdığı bir bir isim Green Mile (Yeşil Yol) ve The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) filmlerininde yönetmenliğini de yapmış olan Frank Darabont.

Daha ilk sezon başlamadan dizinin ikinci sezonu için onay çıktı. Şubat 2011′de çekimlerine başlanacak ikinci sezon ile her sezonun 13 bölümden oluşması bekleniyor.


KONUSU

The Walking Dead’in konusunu bir virüs salgını sonucu dünyadaki insan nüfusu hızla azalmaya herkesin yavaş yavaş zombiye dönüşmeye başladığı bir ortamda Rick Grimes isimli polis memuru ve bir grup insanın hayatta kalma çabaları sırasında yaşadıkları olayları anlatıyor.



Prison Break’teki rolü ile gönüllerde taht kuran Sarah Wayne Callies The Walking Dead dizisinde zombilerin saldırısından kurtulan grubun başındaki polis memuru Rick’in (Andrew Lincoln) eşini canlandıracak.



Thomas Jane'den Andrew Lincoln'e...

Bir ara HBO'nun yayınlama kararı aldığı dizide şuan İngiliz aktör Andrew Lincoln’un canlandıracağı Rick rolü için o dönem Face/Off, The Thin Red Line, Boogie Nights, The Punisher ve The Mist filmlerinden tanıdığımız Thomas Jane düşünülmüş.


Dizinin AMC kanalında yayınlanması kesinleştikten sonra ise yönetmen Frank Darabont’dan ikinci sezondan itibaren Thomas Jane'in kadroda yer almasını istediği ile ilgili bilgiler geldi. Dahası kendisi için çizgi romanda yer almayan bir yan karakter yaratılacağı düşünülüyor.


The Walking Dead Trailer




Derleyen: Dery

0 Response to "The Walking Dead (2010)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.