Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (12 Kasım 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Kasım 12, 2010
Saw 3D: The Final Chapter / Testere 3D (2010)


Vizyon tarihi: 12 Kasım 2010

Oyuncular:
Tobin Bell (Jigsaw / John), Cary Elwes (Dr. Lawrence Gordon), Costas Mandylor (Mark Hoffman), Betsy Russell (Jill Tuck), Sean Patrick Flanery (Bobby Dagen), Gina Holden (Joyce)

Ekip:
Kevin Greutert (Yönetmen), Patrick Melton (Senaryo), Marcus Dunstan (Senaryo), Brian Gedge (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Jigsaw''un ölümcül yasası devam ediyor! Jigsaw''ın ölümcül tuzaklarından kurtulmayı başaran bir grup insan kendilerine yardımcı olacak bir destek arayışı içine girerler ve bir araya gelirler. Bu grubun başında Bobby Dagen adında Jigsaw''dan kurtulmuş biri vardır. Bobby''nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır...



Skyline / Yukarıdaki Tehlike (2010)


Vizyon tarihi: 12 Kasım 2010

Oyuncular:
Eric Balfour (Jarrod), Scottie Thompson (Elaine), David Zayas (Oliver), Donald Faison (Terry), Brittany Daniel (Candice), Crystal Reed (Denise), Neil Hopkins (Ray), J. Paul Boehmer (Colin)

Ekip:
Colin Strause (Yönetmen), Greg Strause (Yönetmen), Joshua Cordes (Senaryo), William O''Donnell (Senaryo), Matthew Margeson (Müzik), Michael Watson (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Los Angeles kentinin üstünde garip ışık hüzmeleri belirir ve bu ışıklar insanları, sanki ışığa uçan pervaneler gibi kendisine çeker. Uzaydan gelen bir güç insanlığı bu dünya üstünden silmeye çalışır.

Bir bilim kurgu gerilim filmi olan Yukarıdaki Tehlike’nin yönetmenliğini, şirketleri Hydraulx ile Avatar, Iron Man 2, The Curious Case of Benjamin Button ve 300 filmlerinin de görsel efektlerini yapan Strause Kardeşler (Alien vs. Predator: Requiem) yapıyor.




Chain Letter / Ölüm Zinciri (2010)



Vizyon tarihi: 12 Kasım 2010

Oyuncular:
Betsy Russell (Sergeant Hamill ), Nikki Reed (Jessie Campbell), Brad Dourif (Mr. Smirker), Keith David (Det. Jim Crenshaw), Ling Bai (Jai Pham ), Cherilyn Wilson (Rachael Conners )

Ekip:
Deon Taylor (Yönetmen), Diana Erwin (Senaryo), Michael J. Pagan (Senaryo), Vincent Gillioz (Müzik), Philip Lee (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Bir grup okul arkadaşı, aynı anda “zinciri bozarsanız ölürsünüz” yazan birer mektup alırlar. Başta mektubu dikkate almayan Johnny ve Dante’nin sıradışı ölümlerinden sonrasında, mektubu başkasına iletmeyenler de ölmeye başlar. Reed, mektup ve seri katil arasında bir bağ olduğuna inanmakta ama ne ailesi ne de polis onun söylediklerine inanamamaktadır.




Unstoppable / Durdurulamaz (2010)


Vizyon tarihi: 12 Kasım 2010

Oyuncular:
Denzel Washington (Frank Barnes), Chris Pine (Will Colson), Rosario Dawson (Connie Hooper), Jessy Schram (Darcy Colson), Kevin Dunn, Elizabeth Mathis (Nicole)

Ekip:
Tony Scott (Yönetmen), Mark Bomback (Senaryo), Harry Gregson-Williams (Müzik), Ben Seresin (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Film, içinde bol miktarda kimyasal madde ve bir vagon dolusu küçük çocuk olan yük treninin kontrolünü kaybederek son sürat şehre doğru yol almaya başlamasını ve tehlike yaratan bu trenin durdurulma hikayesini anlatıyor...



1 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (12 Kasım 2010 Cuma)"

  1. Saw filminin afişi , Lynch'in kısa filmlerinin afişlerine ne kadar benziyor

     

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.