Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (03 Aralık 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Aralık 03, 2010
Av Mevsimi (2010)


Vizyon tarihi: 03 Aralık 2010

Oyuncular:
Şener Şen (Ferman), Cem Yılmaz (İdris), Çetin Tekindor (Battal Çolakzade), Melisa Sözen (Asiye), Okan Yalabık (Hasan), Rıza Kocaoğlu (Ömer), Mustafa Avkıran (Müslüm), Nergis Çorakçı (Hatun)

Ekip:
Yavuz Turgul (Yönetmen), Yavuz Turgul (Senaryo), Uğur İçbak (Görüntü yönetmeni), Tamer Çıray (Müzik), Sırma Bradley (Sanat yönetmeni), Gülümser Gürtunca (Kostüm tasarım)

Konu:
Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”...
Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.
Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye’ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir.





Memlekette Demokrasi Var (2010)


Vizyon tarihi: 03 Aralık 2010

Oyuncular:
Müjdat Gezen (Deli Baradan), İlker Ayrık (Uzatmalı), Gülçin Santırcıoğlu (Huriye), Nejat Birecik (Altındiş), Sümer Tilmaç (Anten), Şafak Sezer (Jandarma (konuk oyuncu))

Ekip:
Süleyman Nebioğlu (Yönetmen), Süleyman Nebioğlu (Senaryo), Mustafa Uslu (Yapımcı), Mustafa Kuşçu (Görüntü yönetmeni), UMP (Müzik)

Konu:
Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceraları. Deli Baradan, 100 bin çöp kibrit bulup bomba yapacak ve bir denizaltı dehlizinden geçerek bombayı Yassıada’da patlatacaktır. O kargaşada Menderes aynı dehlizden kaçacaktır.





Open Season 3 / Çılgın Dostlar 3 (2010)


Vizyon tarihi: 03 Aralık 2010

Oyuncular:
Ciara Bravo (Giselita (Ses)), Cody Cameron (Mr. Weenie (Ses)), Karley Scott Collins (Gisela (Ses)), Joel McHale (Elliot (Ses)), Sean Mullens (Roger (Ses)), Matthew J. Munn (Doug (Ses))

Ekip:
Condy Cameron (Yönetmen), David I. Stern (Senaryo), Jeff Cardoni (Müzik)

Konu:
Serinin sevenlerini, bu filmde Boog ve Elliot’un çılgın sirkteki komik maceraları bekliyor.


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (03 Aralık 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.