Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (10 Aralık 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Aralık 10, 2010
The Tourist / Turist (2010)



Vizyon tarihi: 10 Aralık 2010


Oyuncular:
Johnny Depp (Frank Tupelo), Angelina Jolie (Elise Clifton-Ward), Paul Bettany (Acheson), Timothy Dalton (Jones), Rufus Sewell (İngiliz turist), Steven Berkoff (Ivan Demidov), Bruno Wolkowitch (Fransız polis), Mhamed Arezki (Fransız kurye)

Ekip:
Florian Henckel von Donnersmarck (Yönetmen), Julian Fellowes (Senaryo), Christopher McQuarrie (Senaryo), John Seale (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turist, Frank (Depp)’in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Jolie)’nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise’nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.






The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader / Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu (2010)



Vizyon tarihi: 10 Aralık 2010


Oyuncular:
Ben Barnes (King Caspian), Skandar Keynes (Edmund Pevensie), Georgie Henley (Lucy Pevensie), Will Poulter (Eustace Clarence Scrubb), Bill Nighy (Reepicheep (Ses)), Gary Sweet (Lord Drinian), Arthur Angel (Rhince), Tony Nixon (Rynelf), Shane Rangi (Tavros the Minotaur), Colin Moody (Pug), Terry Norris (Lord Bern), David Vallon (Governor Gumpas), Bruce Spence (Lord Rhoop), Bille Brown (Coriakin), Liam Neeson (Aslan (Ses))

Ekip:
Michael Apted (Yönetmen), Christopher Markus (Senaryo), Stephen McFeely (Senaryo), David Arnold (Müzik), Dante Spinotti (Görüntü yönetmeni)

Konu:
C. S. Lewis’in büyü ve mucizelerle dolu dünyasına dönüş, rüya gibi bir Narnia gemisi olan “Dawn Treader / Şafak Yıldızı” ile başlıyor. Dünyada büyük ilgiyle izlenen ve gişe rekorları kıran, kitapları da çok satan ve beğenilen “The Chronicles of Narnia / Narnia Günlükleri” serisinin bu yeni filminde Edmund ve Lucy Pevensie, kuzenleri Eustace ve sadık dostları King Caspian (Kral Caspian) kendilerini bir tablonun içine yerleştirilmiş halde Şafak Yıldızı gemisine konmuş olarak bulurlar. Kaderlerini etkileyecek bu inanılmaz keşif yolculuğuna doğru yelken açarken, hayal bile edemeyecekleri engellerle karşılaşırlar.


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (10 Aralık 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.