Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (14 Ocak 2011 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Ocak 14, 2011
Season of the Witch / Season of the Witch


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Nicolas Cage (Lavey), Ron Perlman (Felson), Stephen Campbell Moore (Debelzaq), Robert Sheehan (Kay), Claire Foy (The Girl), Ulrich Thomsen (Eckhardt), Stephen Graham (Hagamar)

Ekip:
Dominic Sena (Yönetmen), Bragi F. Schut (Senaryo), Atli Örvarsson (Müzik), Amir M. Mokri (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki yakın arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür. Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur. İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Böylece manastırdaki rahipler kızın neden olduğu laneti kaldırmak için ayinler yapacaktır. Ancak bu yolculuk onların cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri, kızla ilgili karanlık gerçekleri öğrenecekleri ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.





Love and Other Drugs / Aşk Sarhoşu (2010)


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Jake Gyllenhaal (Jamie Randall), Anne Hathaway (Maggie Murdock), Oliver Platt (Bruce Winston), Hank Azaria (Dr. Stan Knight), Josh Gad (Josh Randall), Gabriel Macht (Trey Hannigan)

Ekip:
Edward Zwick (Yönetmen), Charles Randolph (Senaryo), Edward Zwick (Senaryo), James Newton Howard (Müzik), Steven Fierberg (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Özgür ruhlu bir genç kadın olan Maggie, karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan Jamie ile karşılaştığında sonucun aşk olacağına başta kimse inanmaz. Jamie ilaç endüstrisinin kurt isimlerinden biridir ve tıpkı işinde olduğu gibi kadınlar üzerinde de güçlü bir çekim gücü vardır. Maggie ise bağlanmaktan korkan ve özgürlüğüne düşkün bir kadın olarak Jamie''den çok daha hassas bir kişiliğe sahiptir. Ancak ikisinin ilişkisi ilerledikçe ikisi de gerçek bir ilaçla karşılaşır: Aşk...




Kites / Tehlikeli Aşk (2010)


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Hrithik Roshan (Jay Ray ), Bárbara Mori (Natasha), Luce Rains (Bounty Hunter ), Kangana Ranaut (Gina B. Grover ), Kabir Bedi (Bob Grover ), Anand Tiwari (Robin ), Steven Michael Quezada (Cop)

Ekip:
Anurag Basu (Yönetmen), Anurag Basu (Senaryo), Robin Bhatt (Senaryo), Rajesh Roshan (Müzik), Ayananka Bose (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Ağır yaralı bir adam, Meksika çölünün sert arazisinde çöl sıcağında ölüme terk edilir. Bu kişi Jay Ray''dir. Bir zamanların tasasız genç adamı, şimdinin aranan suçlusu…
Onu hayatta tutan tek şey ise büyük aşkı Natasha’dır. Evlenmek istemediği biriyle nişanlı olan Natasha Jay’e kavuşmayı arzulamaktadır. Bu büyüleyici güzellikteki kadın hayatına girdiği erkeklerin yaşamını sonsuza dek değiştirir.





I Am Love / Benim Adım Aşk (2009)


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Tilda Swinton (Emma Recchi), Flavio Parenti (Jr. Edoardo Recchi), Edoardo Gabbriellini (Antonio Biscaglia), Alba Rohrwacher (Elisabetta ''Betta'' Recchi), Pippo Delbono (Tancredi Recchi)

Ekip:
Luca Guadagnino (Yönetmen), Luca Guadagnino (Senaryo), Barbara Alberti (Senaryo), Ivan Cotroneo (Senaryo), Walter Fasano (Senaryo), Yorick Le Saux (Görüntü yönetmeni), John Adams (Müzik)

Konu:
Milan''ın köklü ailelerinden Recchi ailesi için her şey, sahip oldukları şirketin hisselerini Tancredi ve oğlu Eduordo Jr. arasında bölüşme kararıyla birlikte değişir. Eduordo aile işlerine devam etmek yerine, yetenekli bir şef olan Antonio ile birlikte bir restoran açmayı düşünmektedir. Bir Rus göçmeni olan ve İtalya''daki yaşama uyum sağlamaya çalışan Emma''nın tüm düzeni, Antonio''ya aşık olması ile bozulur. Bu tutkulu aşk hikayesi, tüm ailenin dengelerini alt üst edecektir...
Benim Adım Aşk, 2011 Altın Küre Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Film’ kategorisinde aday gösterildi.




Kağıt (2011)


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Öner Erkan (Emrah), Asuman Dabak (Müzeyyen Hanım), Ahmet Mekin (Mehdi Bey), Ayşen Gruda (Şahane Hanım), Irmak Ünal, Zeynep Beşerler, Melik Akkaya, Haki Biçici, Tolga Baş, Gökçay Yıldız, Mazlum Çimen

Ekip:
Sinan Çetin (Yönetmen), Sinan Çetin (Senaryo), Sinan Çetin (Yapımcı), Fırat Yükselir (Müzik), Kamil Çetin (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Genç, idealist bir yönetmen olan Emrah (Öner Erkan), ilk sinema filmini çekmeye çalışmaktadır. Emekli gümrük muhafaza müdürü olan babası Mehdi Bey (Ahmet Mekin) Emrah''ın eczacı olacağına inanıyordur. Arkadaşları ve annesi Şahane Hanım''ın (Ayşen Gruda) da desteğiyle yapımcılardan para bulan Emrah''ın karşısına bürokrasinin çarkları çıkar.
Hayalleriyle Emrah arasında sansür kurulu başkanı Müzeyyen Hanım''dan (Asuman Dabak) alacağı son bir imza kalmıştır. Ama bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. İdeallerinin peşinde resmi otoritenin karşısına dikilen Emrah''ı hiç de hoş olmayan gelişmeler beklemektedir.





Megamind / Megazeka (2010)


Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011

Oyuncular:
Brad Pitt (Metro Man (voice)), Tina Fey (Roxanne Ritchi (voice)), Jonah Hill (Titan (voice)), Will Ferrell (Megamind (voice))

Ekip:
Tom McGrath (Yönetmen), Alan J. Schoolcraft (Senaryo), Brent Simons (Senaryo)

Konu:
"Şrek", "Madagaskar" ve "Kung Fu Pnada"yı sunan stüdyodan. "Megazeka", dünyanın gelmiş geçmiş en zeki süper kötü kahramanıdır. Ve en az başarılı olanı. Yıllar boyu akla gelebilecek her yolu dneyerek Metro City''i ele geçirmeye çalışır. Her girişimi, "Metroman" olarak bilinen pelerinli süper kahraman yüzünden başarısızlıkla sonuçlanır. Metroman yenilmez bir kahramandır, ta ki bir gün Megazeka''nın beceriksizce uygulamaya koyduğu şeytani planlarından biriyle mücadele ederken, onun tarafından öldürülene dek. Oandan sonra Megazeka''nın hayatta hiçbir amacı kalmamıştır. Süper karamansız bir Süper kötü kahraman olmanın hiçbir anlamı yoktur. Hayattaki en büyük isteğini elde etmenin, başına gelebilece en kötü şey olduğunu anlar. Megazeka bu tekdüzelikten kurtulmanın tek yolununkendine rakip, yeni bir kahraman yaratmak olduğuna karar verir. "Titan" adlı bu kahraman, Metroman''den çok daha büyük, çok daha iyi ve çok daha güçlü olacağına söz verir. Ama Titan''ın kötü adam olmanın iyi adam olmaktan çok daha eğlenceli olduğunu düşünmeye başlaması pek de uzun sürmez. Titan dünyaya hükmetmek değil onu yok etmek ister. Artık Megazeka bir yol ayrımındadır: Kendi yarttığı şeytani yaratığı yenebilecek midir? Dünyanın en zeki adamı, bu defa da zekice bir karar verebilecek midir? Bu kötü ruh, kendi hikayesinin kahramanı olabilecek midir?


0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (14 Ocak 2011 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.