Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (23 Nisan 2010 Cuma)

Gönderen: sinesefil | Cuma, Nisan 23, 2010
The Bounty Hunter / Ödül Peşinde (2010)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Jennifer Aniston (Nicole Hurley), Gerard Butler (Milo Boyd), Gio Perez (Uncle Sam), Joel Garland (Dwight (as Joel Marsh Garland)), Jason Kolotouros (Gelman), Matt Malloy (Gary)

Ekip:
Andy Tennant (Yönetmen), Sarah Thorp (Senaryo), George Fenton (Müzik), Oliver Bokelberg (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Ödül avcısı Milo Boyd (Gerard Butler), gazeteci olan ve bir cinayetin sanığı olarak aranmakta olan eski karısının peşine düştüğünde, hayalindeki işi kaptığını düşünmektedir. Eski karısı Nicole Hurley’i (Jennifer Aniston) yakalayıp adalete teslim etmek istediğindeyse, bir cinayeti örtbas etme işine bulaştıklarını fark ederler. Zamanında, evlilik ve birlikte yaşamanın çok zor olduğunu düşünen ikili, hayatta kalmak için kaçmanın daha zor olduğunu fark edeceklerdir.




Halloween II / H II: Katliam (2009)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Tyler Mane (Michael Myers), Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loomis), Brad Dourif (Sheriff Lee Brackett), Scout Taylor-Compton (Laurie Strode), Sheri Moon Zombie (Deborah Myers)

Ekip:
Rob Zombie (Yönetmen), Rob Zombie (Senaryo), Tyler Bates (Müzik), Brandon Trost (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Rob Zombie’nin yönettiği ve Sheri Moon Zombie, Chase Wright Vanek, Scout Taylor - Compton ile Brad Dourif’in oynadığı "H II: Katliam" (Halloween II), Tiglon Film dağıtımıyla vizyona çıkarılıyor. Tahmin edileceği gibi yine korku dolu anlar izleyicileri bekliyor. Devam filminde Michael Myers terör estirmeye devam ediyor.




The Spy Next Door / Kapımdaki Casus (2010)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Jackie Chan (Bob Ho), Amber Valletta (Gillian), Madeline Carroll (Farren), Will Shadley (Ian), Alina Foley (Nora), Magnus Scheving (Poldark), Billy Ray Cyrus (Colton James), George Lopez (Glaze)

Ekip:
Brian Levant (Yönetmen), Jonathan Bernstein (Senaryo), James Greer (Senaryo), David Newman (Müzik), Dean Cundey (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Bob Ho (Jackie Chan), Poldark adındaki bir suçluyu yakalamak için CIA ile işbirliği yapan Çinli bir casustur. Casusluğu ithalatçı maskesiyle örten Bob, bir yandan üç çocuklu bekar bir anne olan komşusu Gillian (Amber Valetta) ile flört etmektedir. Poldark’ı yakaladıktan sonra Bob emekli olur ve artık tek isteği Gillian ile bir hayat kurabilmektir. Ancak Gillian’ın çocukları ona hala ısınamamışlardır. Gillian’ın şehir dışına çıkmasını fırsat bilen Bob, çocuklara bakmayı teklif eder. Bu arada Poldark bir şekilde hapisten kaçmayı başarır. Bob’un CIA’den arkadaşı Colton, Poldark’ın şifrelediği bir dosyayı Bob’un çözebileceğini umarak Bob’a yollar. Gillian’ın çocukları Bob hakkında bilgi toplamak için evine girdiklerinde bu dosyayı bulurlar, indirip açmayı denerler. Bu sayede Poldark’a sinyal gider ve Bob’un peşine düşer. Bob, Poldark ve adamlarıyla mücadele ederken bir yandan da çocuklarla ilgilenmek zorunda kalır.




How to Train Your Dragon / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Jay Baruchel (Hiccup (Ses)), Gerard Butler (Stoick (Ses)), America Ferrera (Astrid (Ses)), Craig Ferguson (Gobber (Ses)), Jonah Hill (Snotlout (Ses)), Christopher Mintz-Plasse (Fishlegs (Ses))

Ekip:
Dean Deblois (Yönetmen), Chris Sanders (Yönetmen), Bonnie Arnold (Yapımcı), Cressida Cowell (Senaryo), Dean Deblois (Senaryo), John Powell (Müzik)

Konu:
“Şrek”, “Madagaskar” ve “Kung Fu Panda”yı sunan stüdyodan, “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”. Cressida Cowell’ın kitabına dayanan ve iri yapılı Vikingler ve vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçen bu aksiyon komedide, ejderha öldürmenin kahramanlıkla bir tutulduğu kabile geleneğine pek uygun olmayan genç Vikingli Hıçkıdık’ın hikâyesi anlatılıyor. Onun ve Vikingli arkadaşlarının dünyaya farklı bir açıdan bakmalarını sağlayan bir ejderhayla karşılaştığında, Hıçıkıdık’ın dünyası alt üst olur.




The Secret In Their Eyes / El secreto de sus ojos / Gözlerindeki Sır (2009)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Ricardo Darín (Benjamín Esposito), Soledad Villamil (Irene Menéndez Hastings), Pablo Rago (Ricardo Morales), Javier Godino (Isidoro Gómez), Guillermo Francella (Pablo Sandoval)

Ekip:
Juan José Campanella (Yönetmen), Juan José Campanella (Senaryo), Eduardo Sacheri (Senaryo), Federico Jusid (Müzik), Emilio Kauderer (Müzik), Felix Monti (Görüntü yönetmeni)

Konu:
Usta yönetmen Juan Jose Campanella bir sorgu müfettişiyle bir hakimin, kendilerini 25 yıla yayılan bir kovalamacanın içinde buluşunu anlattığı GÖZLERİNDEKİ SIR''da gizem, gerilim ve romantizmi harmanlayan olağanüstü bir öykü kurguluyor. Sene boyunca 30’un üzerinde ödül toplayan ve en son olarak En İyi Yabancı Film Oscar’ını alan film şimdiden imdb’nin meşhur top 250 listesine girmiş durumda.

Görevinden yeni emekli olan sorgu müfettişi Benjamin (Ricardo Darin), bir türlü peşini bırakmayan ve mazisi 25 yıl önceye dayanan bir tecavüz - cinayet vakasının romanını yazmaya karar verir. Kısa bir süre sonra cinayetin acı dolu hatırası üzerine düşünmek, Esposito''nun güncel yaşamının detaylarını aydınlatmaya başlar ve onu, duygularına ayna tutarak saplantılı bir aşkın ördüğü ağ ile yüzleşmeye zorlar. Korkunç suçun gizemi kendini yavaş yavaş ele verirken, Benjamin adalet ve kendini arayış ekseninde ciddi bir sınavdan geçecektir.




Siyah Beyaz (2009)


Vizyon tarihi: 23 Nisan 2010

Oyuncular:
Tuncel Kurtiz (Ahmet Nihat), Erkan Can (Muzaffer), Nejat İşler (Doktor), Şevval Sam (Ayten), Taner Birsel (Faruk), Derya Alabora (Nilgün), Rıza Sönmez (Rıza), Muzaffer Özdemir (Sessiz müdavim)

Ekip:
Ahmet Boyacıoğlu (Yönetmen), Ahmet Boyacıoğlu (Senaryo), Ali Akman (Yapımcı), Ahmet Boyacıoğlu (Yapımcı), Başak Emre (Yapımcı), Özgür Eken (Görüntü yönetmeni), Cem Anıl (Müzik), Onur Yüce (Müzik)

Konu:
Ankara’da 25 yıldır yaşamını sürdüren Siyah Beyaz Sanat Galerisi ve Bar, ünlü oyuncuların rol aldığı bir filmle beyazperdeye taşınıyor.
Fırtınalı bir hayat yaşamış ama 70 yaşına gelmesine karşın hala durulmamış, ideallerine bağlı bir ressam (Tuncel Kurtiz); kalp krizi geçirdikten sonra işini bırakan, sümüklü böcek besleyip sakin bir yaşam sürmeye çalışan bir avukat (Erkan Can); mesleğini yapmaktan sıkılmış, üstüne bir de karısı tarafından terk edilmiş bir doktor (Nejat İşler); hayata karşı tek başına direnen, yalnızlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş bir iş kadını (Şevval Sam); Siyah Beyaz da onların sığınabilecekleri son liman… Barın sahibiyse kimseye taviz vermeyen, sinirli, alıngan ama dünya tatlısı bir insan olan Faruk (Taner Birsel)...
Siyah Beyaz, dostluk, duyarlılık, yaşlanmanın farkına varmak, bir mekâna bağlanmak ve hayatın küçük ayrıntıları üzerine bir film.



0 Response to "Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (23 Nisan 2010 Cuma)"

Yorum Gönder

sinesefil@twitter

sinesefil | copyright 2010
Sefiller diyarından duyurulur: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel zamazingolar el emeği, göz nuru, alın teridir.
İzinsiz kullanmaya kalkmayacağınızı biliyoruz, ola ki öyle bir densizlik ettiniz, sakın korkmayın;
peşinizden Reservoir Köpekleri'ni salacak ne hâlimiz var, ne de tâkatimiz.
Adı üstünde hepimiz bir avuç sefiliz. Şimdi uslu uslu oynayın bakalım. Öptük sizi kuzucuklar.